Cereal Grain-based Functional Foods
4613 Kč 4 762 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Detailed coverage of the composition and functionality of the bulk carbohydrate components and the trace phytochemical components, i.e. phenolic compounds in cereal grains and grain products, is provided for researchers, clinicians and students.
Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
ISBN: | 9781788011488 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 362 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Příběh umění
Ernst Hans Gombrich
-
Lada
-
Ernst Haeckel
Haeckel, Ernst
-
Pražská domovní znamení vyprávějí
Alena Wagnerová
-
Jindřich Štyrský
Lenka Bydžovská
-
Mistr Třeboňského oltáře
Jan Royt
-
Dějiny umění ve výtvarné kultuře zápa...
Vaňek, Jiří
-
Výtvarné umění Zeměplochy
Terry Pratchett; Paul Kidby
-
Slovník biblické ikonografie
Jan Royt
-
Vladimír Preclík
Zhoř Igor
-
Jan Kubíček (německy)
Hans-Peter Riese
-
El Libro Mágico
Otto Placht
-
McCance and Widdowson's The Com...
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Kitchen Chemistry
Lister, Ted (The Royal Society of Chemistry); Blumenthal, Heston
-
Good Enough to Eat?
Godwin, Ian D (The University of Queensland, Australia)