Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12 )
Česká pošta Úterý 23.12
PPL Úterý 23.12
Osobní odběr Pondělí 29.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

989  Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.
Autor:
Nakladatel: Royal Society of Chemistry
ISBN: 9781788012355
Rok vydání: 2018
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback / softback
Počet stran: 284
Mohlo by se vám také líbit..