Carotenoid Esters in Foods
5131 Kč 5 297 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
As the first book to address the occurrence of carotenoid esters in foods and methods of measurement, this book provides one source to researchers in food science, nutrition and the food industry.
Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
ISBN: | 9781788012423 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 472 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Klavírní škola pro začátečníky
-
Nová klavírní škola 1. díl
Milada Borová
-
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu
-
Škola hry na ukulele + CD
Šárek, Ondřej
-
Album etud I
Kleinová, Fišerová, Mullerová
-
Klavírní školička
-
Škola hry na kytaru
-
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu
-
Nová klavírní škola 2. díl
Milada Borová
-
Škola hry na klavír a keyboard 1
Malý, Pavel
-
Já, písnička 4.
Kolektiv Autorů
-
Škola hry na altovou zobcovou flétnu
-
McCance and Widdowson's The Com...
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Aspirin
-
Kitchen Chemistry
Lister, Ted (The Royal Society of Chemistry); Blumenthal, Heston