Produkční funkce v živočišné výrobě
17
%
171 Kč 207 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Monografie se zabývá analýzou produkce ve čtyřech hlavních odvětvích živočišné výroby – hovězí maso, vepřové maso, kuřecí maso a mléko. Analýza je založena na ekonometrickém odhadu produkčních funkcí Cobb-Douglasova typu s využitím panelových dat, které byly získány vlastním šetřením ve vybraném souboru zemědělských podniků. Výsledky analýzy ukazují odlišnosti v produktivitě zemědělských podniků a míru racionality v chování zemědělských podniků.
Autor: | Lukáš Čechura |
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-090-3 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | mléko • kolektivní monografie • produktivita • vepřové maso • hovězí maso • statistické přehledy • zemědělské podniky • ekonomická efektivnost • drůbeží maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technokouzla aneb příběhy z jiných světů
Blahutová, Ivana
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Základy společenských věd I. Základy ...
-
Krizová komunikace
-
Právo EU po Lisabonské smlouvě - 2. v...
Janků, Martin; Janků, Linda
-
Příručka pro piloty vrtulníku
Robert Pláteník
-
Trestné činy proti životu a zdraví vč...
Tauchen, Jaromír; Schelle, Karel
-
Determinanty vzniku migrace a statist...
Palát, Milan
-
Pracovní podmínky osob se zdravotním ...
-
Kacířský proces s hrabětem F. A. Šporkem
Hedvika Kuchařová
-
Právní prostředí podnikatele
-
Organizace justice a právní služby
Schelleová, Ilona
-
Mezinárodní migrace a ekonomika v Evr...
Palát, Milan
-
Právo v podnikání - 2. vydání
Salachová, Bohumila
-
Product Placement a jeho vliv při umí...
-
Daňové systémy v České republice a v ...
Radek Jurčík