Produkční funkce v živočišné výrobě
17
%
171 Kč 207 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Monografie se zabývá analýzou produkce ve čtyřech hlavních odvětvích živočišné výroby – hovězí maso, vepřové maso, kuřecí maso a mléko. Analýza je založena na ekonometrickém odhadu produkčních funkcí Cobb-Douglasova typu s využitím panelových dat, které byly získány vlastním šetřením ve vybraném souboru zemědělských podniků. Výsledky analýzy ukazují odlišnosti v produktivitě zemědělských podniků a míru racionality v chování zemědělských podniků.
Autor: | Lukáš Čechura |
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-090-3 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | mléko • kolektivní monografie • produktivita • vepřové maso • hovězí maso • statistické přehledy • zemědělské podniky • ekonomická efektivnost • drůbeží maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Příručka pro piloty vrtulníku
Robert Pláteník
-
Bezpečnost, hrozby a rizika v 21. sto...
-
Potravinářské zbožíznalství
-
Technologie potravin
Pavel Kadlec
-
Měření a řízení chemických, potraviná...
Kadlec Karel
-
Trestní právo hmotné - obecná část (s...
-
Základy obchodního práva
Jaroslav Padrnos
-
Kriminalistika
Svoboda, Ivo
-
Právní prostředí podnikatele
-
Organizace justice a právní služby
Schelleová, Ilona
-
Právní kontinuita autonomie Moravy
Michal Hoskovec
-
Propouštění ze zaměstnání
-
Management služeb hotelnictví a cesto...
Tomáš Jeřábek
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Cestovní ruch
-
Základy společenských věd I. Základy ...