Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
562 Kč 574 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.
Text knihy je rozdělen do 6 částí:
• základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin
• vlastnosti potravin
• procesy s minimálním tepelným zásahem
• procesy s tepelným ošetřením potravin
• procesy s odebráním tepla
• doplňkové procesy
Autor: | Kadlec, Pavel; Melzoch, Karel; Voldřich, Michal |
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-163-4 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 497 |
Zařazení: | kolektivní monografie • potravinářství • biotechnologické procesy • potravinářská technologie • výroba potravin |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Základy společenských věd I. Základy ...
-
Krizová komunikace
-
Právo EU po Lisabonské smlouvě - 2. v...
Janků, Martin; Janků, Linda
-
Příručka pro piloty vrtulníku
Robert Pláteník
-
Trestné činy proti životu a zdraví vč...
Tauchen, Jaromír; Schelle, Karel
-
Determinanty vzniku migrace a statist...
Palát, Milan
-
Pracovní podmínky osob se zdravotním ...
-
Kacířský proces s hrabětem F. A. Šporkem
Hedvika Kuchařová
-
Právní prostředí podnikatele
-
Organizace justice a právní služby
Schelleová, Ilona
-
Mezinárodní migrace a ekonomika v Evr...
Palát, Milan
-
Právo v podnikání - 2. vydání
Salachová, Bohumila
-
Product Placement a jeho vliv při umí...
-
Daňové systémy v České republice a v ...
Radek Jurčík
-
Novomoravští rodové. I. olomoučtí pro...
Bílý, Jiří L.; Kašpar, Zdeněk