Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

562  Kč 574 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. Text knihy je rozdělen do 6 částí: • základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin • vlastnosti potravin • procesy s minimálním tepelným zásahem • procesy s tepelným ošetřením potravin • procesy s odebráním tepla • doplňkové procesy
Autor:
Nakladatel: Key publishing
ISBN: 978-80-7418-163-4
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 497
Zařazení: kolektivní monografie potravinářství biotechnologické procesy potravinářská technologie výroba potravin
Mohlo by se vám také líbit..