Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
562 Kč 574 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství.
Text knihy je rozdělen do 6 částí:
• základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin
• vlastnosti potravin
• procesy s minimálním tepelným zásahem
• procesy s tepelným ošetřením potravin
• procesy s odebráním tepla
• doplňkové procesy
Autor: | Kadlec, Pavel; Melzoch, Karel; Voldřich, Michal |
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-163-4 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 497 |
Zařazení: | kolektivní monografie • potravinářství • biotechnologické procesy • potravinářská technologie • výroba potravin |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie potravin
Pavel Kadlec
-
Příručka pro piloty vrtulníku
Robert Pláteník
-
Bezpečnost, hrozby a rizika v 21. sto...
-
Potravinářské zbožíznalství
-
Měření a řízení chemických, potraviná...
Kadlec Karel
-
Trestní právo hmotné - obecná část (s...
-
Základy obchodního práva
Jaroslav Padrnos
-
Kriminalistika
Svoboda, Ivo
-
Právní prostředí podnikatele
-
Organizace justice a právní služby
Schelleová, Ilona
-
Právní kontinuita autonomie Moravy
Michal Hoskovec
-
Propouštění ze zaměstnání
-
Management služeb hotelnictví a cesto...
Tomáš Jeřábek
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Cestovní ruch
-
Základy společenských věd I. Základy ...