DNA Techniques to Verify Food Authenticity
5168 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Providing the most comprehensive and timely collection of material from those working at the forefront of DNA techniques applied to food authenticity, this book will appeal to food testing laboratories worldwide and food policy professionals and regulatory organisations who will be using these techniques to back up legislation and regulation.
| Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
| ISBN: | 9781788011785 |
| Rok vydání: | CZE |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | CZE |
| Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Sára Kniha první
Esther Hicks
-
Když draka bolí hlava
Petr Šiška
-
Sára Kniha druhá
Esther, Jerry Hicks
-
Girl Online
Sugg Zoe
-
Malý princ
Saint-Exupéry Antoine de
-
Všechno nejlepší, paní Láryfáry
Betty MacDonald
-
Dobrodružství pavouka Čendy
Pavel Maurer
-
Girl Online 3 - Jde svou cestou
Sugg Zoe
-
Běž, chlapče, běž
Uri Orlev
-
Tři zlaté klíče
Max Bolliger
-
Kouzelná baterka
Olga Černá
-
Velká cesta Malého pána
Uhlířová Lenka
-
McCance and Widdowson's The Com...
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Good Enough to Eat?
Godwin, Ian D (The University of Queensland, Australia)
-
Perfume in the Bible
Sell, Charles S.
