DNA Techniques to Verify Food Authenticity
5168 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Providing the most comprehensive and timely collection of material from those working at the forefront of DNA techniques applied to food authenticity, this book will appeal to food testing laboratories worldwide and food policy professionals and regulatory organisations who will be using these techniques to back up legislation and regulation.
Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
ISBN: | 9781788011785 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Klavírní škola pro začátečníky
-
Hormonální jógová terapie
Dinah Rodrigues
-
Border kolie
Carol Price
-
Krátký návod, jak udělat psa šťastným
Cesar Millan
-
Škoda Octavia II. od 6/04 - Jak na to...
Etzold Hans-Rudiger Dr.
-
Příběhy obyčejného uzdravení
Jan Hnízdil
-
Posilování - anatomický průvodce
Delavier Fréderic
-
BARF Krmení psa přirozenou stravou
Kateřina Novosádová
-
Kniha pěti kruhů
Mijamoto Musaši
-
Nahý bojovnik - Odhalte tajemství sup...
Tsatsouline Pavel
-
Děláme si to doma sami
Sarah Thomasová
-
Ilustrované včelařství
Yves Gustin
-
Traveling with the Atom
Rodgers, Glen E (Allegheny College, PA)
-
McCance and Widdowson's The Com...
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Essential Mathematics for NMR and MR...
Brown, Keith; Miller, Jim