Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse
4513 Kč 4 841 Kč
Meat inspection, meat hygiene and official control tasks in the slaughterhouse have always been of major importance in the meat industry, and are intimately related with animal diseases and animal welfare. The history of meat inspection has largely been a success story.
| Nakladatel: | John Wiley & Sons Inc |
| ISBN: | 9781118525869 |
| Rok vydání: | 2014 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Hardback |
| Počet stran: | 728 |
-
Vaříme pro kojence a batolata
Annabel Karmel
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
World of WarCraft - Oficiální kuchařka
Chelsea Monroe-Cassel
-
Kuchařka ze Svatojánu BOX
Eva Francová
-
Moje domácí kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Kuchařka ze Svatojánu
Eva Francová
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Kuchařka pro nejmenší
Ivana Tremlová
-
Wine For Dummies
McCarthy, Ed; Ewing-Mulligan, Mary
-
Instant Pot Cookbook For Dummies
Raffetto, Meri; Peterson, Wendy Jo
-
Air Fryer Cookbook For Dummies
Raffetto, Meri; Peterson, Wendy Jo
-
The Elements of Dessert
Migoya, Francisco J.
