Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 28.11
PPL Pátek 28.11
Osobní odběr Pondělí 01.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse

 Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse
7 %

4513  Kč 4 841 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Meat inspection, meat hygiene and official control tasks in the slaughterhouse have always been of major importance in the meat industry, and are intimately related with animal diseases and animal welfare. The history of meat inspection has largely been a success story.

Nakladatel: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9781118525869
Rok vydání: 2014
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 728
Mohlo by se vám také líbit..