Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing
1959 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
| Nakladatel: | Taylor & Francis Ltd |
| ISBN: | 9780367383732 |
| Rok vydání: | 2019 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Paperback / softback |
| Počet stran: | 382 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
AllatRa
neuveden
-
Matematika pro gymnázia Planimetrie
Eva Pomykalová
-
Hyde Park Civilizace
Stach Daniel, Cihlářová Gabriela,
-
Matematika pro gymnázia Kombinatorika...
Emil Calda; Václav Dupač
-
Matematika pro gymnázia Funkce + CD
Oldřich Odvárko
-
Strojnické tabulky 1
Jaroslav Řasa
-
Matrix Božský zdroj
Gregg Braden
-
Matematika pro gymnázia Analytická ge...
Milan Kočandrle
-
Matematické, fyzikální a chemické tab...
Bohumír Kotlík; Vladimír Lank; Miroslav Vondra
-
Matematika pro gymnázia Stereometrie
Pomykalová Eva
-
Matematika pro gymnázia Komplexní čísla
Emil Calda
-
Matematika pro gymnázia Posloupnosti ...
Oldřich Odvárko
-
Energy and Entropy
Leff, Harvey S.
-
3D Image Reconstruction for CT and PET
Panetta, Daniele; Camarlinghi, Niccolo
-
A First Course in Functional Analysis
Shalit, Orr Moshe (Israel Institute of Technology, Haifa)
-
Introduction to Physics in Modern Me...
Amador Kane, Suzanne; Donaldson, Nancy; Gelman, Boris
