Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bombus - RAW bar 50 g - apple cinnamon

Bombus - RAW bar 50 g - apple cinnamon

46  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Bombus Raw Energy je vynikající energetická tyčinka z čistě přírodních zdrojů, které nejen rychle doplní energii při zvýšené aktivitě, ale také dodají tělu potřebné množství vitamínů, minerálních látek a vlákniny. Tyčinka je vyrobena jen z těch nejkvalitnějších surovin, neobsahuje žádné přidané látky a při výrobě nebylo kvůli zachování maximálního množství vitamínů a minerálních látek použito tepelné úpravy.

\n

Bombus Raw Energy v bodech:\nvynikající tyčinka z přírodních surovin\nzdroj vlákniny, vitamínů a minerály\npouze ze sušeného ovoce a oříšků

\n

BOMBUS RAW ENERGY CASHEW a COFFEE - vynikající energetické tyčinky pouze ze sušeného ovoce a oříšků\nRyzí povzbuzení přírody s dotekem pečlivě pražené řecké kávy, kešu oříšků a sušených datlí. Jemným aroma kávy jsme v této tyčince dochutili výběr nepražených kešu oříšků a nedoslazovaných sušených datlí. Suroviny, které jsou nejen považovány za jedny z nejstarších potravin, ale podle poznatků současné vědy také za jedny z nejzdravějších. Datle se výborně hodí pro doplnění energie během fyzické a psychické zátěže a i přes svou výrazně sladkou chuť, nezvyšují hladinu cukru v krvi. Obsažené minerály hrají důležitou roli při správném fungování nervové soustavy a pomáhají při přenosu kyslíku v krvi. Některé národy navíc již po staletí věří v jejich afrodiziakální účinky.

\n

Bombus Raw ENERGY 50g kakao a kakaové boby\nTyčinka z opravdové superpotraviny, kterou nepražené kakaové boby rozhodně jsou. BOMBUS doporučuje všem milovníkům čokolády v její nejčistší formě. Ideální pro doplnění energie a zahnání únavy. Podporuje koncentraci a především Vám dokonale zvedne náladu! Tato tyčinka je doslova nabitá úžasnou chutí kakaa a dostatečně zasytí i v malém množství.

\n

Bombus RAW energy tyčinka - meruňka a kešu 50g\nbezlepková\nbez přidaného cukru\nvhodná pro vegany\nRAW\nDelikátní kombinace sušených meruněk a nepražených kešu oříšků je dokonalou sbírkou zdraví prospěšných látek, vyvážených kalorických hodnot a čisté chuti přírody. Meruňky blahodárně působí při posilování odolnosti organismu proti infekcím. Mají příznivý vliv na regeneraci pokožky, nehtů a vlasů. Prospívají trávení, zpomalují stárnutí organismu a díky vysokému obsahu antioxidantů pomáhají při prevenci nádorových onemocnění. Skvěle také fungují při odbourávání tuků a posilování zraku. Kešu oříšky díky vysokému obsahu hořčíku pomáhají tělo udržet v dobré psychické i fyzické kondici a mají nezanedbatelný vliv v boji proti stresu, křečím, bolestem hlavy a podráždění střev.\nBOMBUS tyčinka obsahuje meruňky bez dodatečného doslazení a nesolené kešu oříšky!

\n

Bombus Raw ENERGY maracuja a kokos 50g \nVášnivá kombinace čistého výtažku z maracuji, kokosu a datlí jako spolehlivý zdroj přírodní energie, chuti a zdraví pro Vaše tělo. Této energetické tyčince doslova vévodí chuť maracuji jejíž aroma je složeno z více než stovky přírodních látek. Maracuja je prospěšná pro správnou funkci metabolických procesů a celkovou energetickou přeměnu v organismu. Obsah riboflavinu má také pozitivní vliv na dobrý stav kůže, očí a srdce. Nesiřený kokos je poté vítaným pomocníkem při regeneraci pohybového ústrojí při zvýšeném svalovém vypětí.

\n

Bombus Raw Energy COCONUT a COCOA 50g\nVýborná tyčinka neobsahující žádné konzervanty, éčka, nic navíc. Základem každé tyčinky jsou datle, které jsou doplněny v tomto případě o jablko a skořici.\nJsou vhodné pro vegany, vegetariány, pro bezlepkovou dietu. Osvěžující a tropy požehnaná chuť kokosu a kakaa. Zdravé potěšení je nyní možné zažít prakticky kdykoliv a kdekoliv. Tato energetická RAW tyčinka z tepelně neupravených a čistě přírodních surovin Vám poskytne nejen skvělou chuť, ale také doplní spousty zdraví prospěšných látek a velmi hodnotné vlákniny. Zažene hlad, zasytí i v malém množství a při zvýšené fyzické a psychické aktivitě rychle dodá tolik potřebnou energii.\nObsah přírodního a tepelně neupravovaného kokosu pomáhá při odvápnění kostí, lámavosti vlasů a nehtů a podporuje tvorbu zubní skloviny. Užitečný je také při bolestech pohybového ústrojí při zvýšeném svalovém napětí a řídnutí kostí (osteoporóze). I přes vyšší obsah rostlinného tuku nezvyšuje tvorbu cholesterolu.

\n

Bombus Raw Energy tyčinka jablko - skořice 50g\nVýborná tyčinka neobsahující žádné konzervanty, éčka, nic navíc. Základem každé tyčinky jsou datle, které jsou doplněny v tomto případě o jablko a skořici.\nJsou vhodné pro vegany, vegetariány, pro bezlepkovou dietu. Důvěrně známá chuť šťavnatého českého jablka a skořice. Tato tradiční kombinace doplněná o sušené datle překvapí vyváženým obsahem zdraví prospěšných látek a energie. Vysoký podíl jablečné vlákniny, fytonutrientů a antioxidantů výrazně pomáhá při trávení. Chrání tělo před rizikem civilizačních onemocnění, posiluje paměť a podporuje funkce dýchacího ústrojí. Skořice poté velmi dobře štěpí tuky, snižuje hladinu cukru v krvi a zlepšuje krevní oběh.

\n

Bombus RAW ENERGY 50g arašídy/datle\nRAW\nBEZLEPKOVÁ \nBez přidaných konzervantů a dalších látek \nProstě datlová tyčinka jak má být, né náhodou jsou Bombus tyčinky nejprodávanější v sekci tyčinek. Tato Bombuska je určena všem milovníkům arašídů. V kombinaci s datlemi skvěle zasytí a dodá tělu tolik potřebné bílkoviny. Arašídy obsahují spoustu prospěšných vitamínů a minerálů, jedním z nich je hořčík, kterého má většina lidí nedostatek. Arašídy také výborně pohlcují sladkost z datlí. Tyčinka obsahuje nesolené kousky arašídů

Nakladatel: Bombus
ISBN: 8594068261050
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..