Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Oat King - Grownie energized protein brownie 100 g - peanut butter salted cara

Oat King - Grownie energized protein brownie 100 g - peanut butter salted cara

85  Kč 87 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Grownie je tradiční ručně vyrobená bezlepková čokoládová tyčinka, nebo svačinka, kterou znáte pod názvem brownie. Rozdíl je v tom, že zde máte obsažené nejkvalitnější suroviny.

\n

Tyto brownies jsou vyrobeny ze surovin, jako belgická čokoláda, whey protein koncentrát, bezlepková mouka z ovesných vloček a další složky.

\n

Svým složením se 14% bílkovin z whey koncentrátu se stává vynikající variantou vaší zdravé svačiny, na které si navíc pochutnáte. Doplníte kvalitní energii a bílkoviny nanejvýš chutným způsobem.

\n

Výrobce je v německu pravidelně oceňován nejvyšším hodnocením kvality výrobků a tuto tyčinku připravil jako novinku pro jednu z největších výstav potravin v EU. ISM ..

\n

Kvalitě použitých surovin a minimalizaci nežádoucích látek odpovídá i pouze 3 měsíční doba spotřeby. Prostě co nejméně konzervantů a další nežádoucích látek, to je cesta kterou jde Oat King a celá mateřská značka LSP nutrition.

Nakladatel: Oat King
ISBN: 4260283684700
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..