Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny
31
%
106 Kč 153 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | Idea servis |
Rok vydání: | 2012 |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 112 |
Zařazení: | kuchařské recepty • cukrovinky • cukrářství • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Latinsko/ český slovník
Kolektiv Autorů
-
Němčina Deutsch mit Max A1/díl 1
Kolektiv Autorů
-
Literatura pro 1. ročník gymnázií
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 3.díl
Kolektiv Autorů
-
Matematika - Příprava na státní maturitu
Kolektiv Autorů
-
Odmaturuj! z matematiky 1
Kolektiv Autorů
-
Odmaturuj! z literatury TESTY
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 1.díl
Kolektiv Autorů
-
Angličtina cestovní konverzace + CD
Kolektiv Autorů
-
Cukrářská technologie - 2. vydání
Alena Půlpánová
-
Cukrářská výroba III
Bláha Ladislav a kolektiv
-
Geografie cestovního ruchu
Václav Hrala
-
Základy ekonomiky cestovního ruchu
Zdenka Petrů