Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
137 Kč 143 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | Idea servis |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • cukrářství • potravinářská technologie • cukrářská těsta |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Klasické tibetské příběhy
Kolektiv Autorů
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Večerníčkový BOX DVD - kolekce 63 več...
Kolektiv Autorů
-
Já, písnička 4.
Kolektiv Autorů
-
Dokonalá jízda na motocyklu
Kolektiv Autorů
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Latinsko/ český slovník
Kolektiv Autorů
-
Bali a Lombok - Turistický průvodce
Kolektiv Autorů
-
Deutsch mit Max A1/díl 1 - pracovní s...
Kolektiv Autorů
-
Literatura pro 1. ročník gymnázií
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 3.díl
Kolektiv Autorů
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Základy ekonomiky cestovního ruchu
Zdenka Petrů
-
Podnikový finanční management
Milan R. Paták
-
Kongresový cestovní ruch
Ján Orieška