Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
137 Kč 143 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | Idea servis |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • cukrářství • potravinářská technologie • cukrářská těsta |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Latinsko/ český slovník
Kolektiv Autorů
-
Němčina Deutsch mit Max A1/díl 1
Kolektiv Autorů
-
Literatura pro 1. ročník gymnázií
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 3.díl
Kolektiv Autorů
-
Matematika - Příprava na státní maturitu
Kolektiv Autorů
-
Odmaturuj! z matematiky 1
Kolektiv Autorů
-
Odmaturuj! z literatury TESTY
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 1.díl
Kolektiv Autorů
-
Angličtina cestovní konverzace + CD
Kolektiv Autorů
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Kongresový cestovní ruch
Ján Orieška
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výr...
Kolektiv Autorů
-
Dějiny výtvarného umění
Marie Černá