Technológia 1 (učebný odbor mäsiar) (slovensky)
12
%
736 Kč 841 Kč
Odesíláme do 3 až 5 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
čebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle.
Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.
Autor: | Hudeková, Eva |
Nakladatel: | EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. |
ISBN: | 978-80-8091-741-8 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Slovenština |
Vazba: | Měkká |
Počet stran: | 72 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2....
Hudeková, Eva
-
Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)
Hudeková, Eva
-
Biológia – život organizmov a hygiene...
Anna Schneiderová
-
Technológia pre 1. ročník učebného od...
Anna Schneiderová
-
Moje učenie - učebný materiál pre det...
Šedibová, Andrea
-
Suroviny pre 2.ročník UO cukrár
Dubová, Gabriela
-
Tovaroznalectvo pre 3. roč.ŠO potravi...
Dubová, Gabriela; Sládečková, Gabriela
-
Technické kreslenie pre 1.roč.OU 24 S...
Jozef Žarnay
-
Zemepis pre 8. ročník špeciálnych zák...
Mojtová, Kvetoslava
-
Suroviny pre 1. ročník učebného odbor...
-
Metodická príručka k učebnici biológi...
Mária Uhereková
-
Etická výchova pre 3. ročník základný...
Farkašová, Mozolová Eva Eva
-
Chémia pre 9. ročník základnej školy ...
kolektív autorov.
-
Prvouka pre 2. ročník základnej školy
Rochovská, Ivana
-
Chémia pre 9. ročník ZŠ a 4.ročník gy...
Vicenová, Helena
-
Biológia 6 pre gymnáziá – Biológia čl...
kolektív autorov.