Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 13.05
PPL Úterý 13.05
Osobní odběr Středa 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technológia 1 (učebný odbor mäsiar) (slovensky)

Technológia 1 (učebný odbor mäsiar)
5 %

743  Kč 779 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
čebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-741-8
Rok vydání: 2021
Jazyk : Slovenština
Vazba: Měkká
Počet stran: 72
Mohlo by se vám také líbit..