Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 14.05
PPL Středa 14.05
Osobní odběr Čtvrtek 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technológia pre 3. ročník UO kuchár (slovensky)

Technológia pre 3. ročník UO kuchár
14 %

672  Kč 778 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-593-3
Jazyk : Slovenština
Vazba: Měkká
Počet stran: 128
Mohlo by se vám také líbit..