Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Blesková operace izraelských speciálních jednotek

Blesková operace izraelských speciálních jednotek

89  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Izraelský útok na letiště v ugandském Entebbe vstoupil do historie jako jedna z nejsmělejších protiteroristických operací. Dne 27. června 1976 unesli čtyři teroristé dopravní letoun společnosti Air France a přinutili jeho pilota přistát na letišti v Ugandě. Část rukojmích propustili, cestující židovského původu však uvěznili v budově starého terminálu. Jakmile se stalo zřejmým, že se těší podpoře ugandského prezidenta Idiho Amina, začala se izraelská vláda připravovat k vojenskému řešení krize. Kniha napínavě líčí průběh celé akce na základě četných dokumentů a očitých svědectví. Po překonání více než 3000 kilometrů, oblečeni v ugandských uniformách, maskováni jako doprovod diktátora Amina v mercedesu, dosáhli Izraelci v tuhém boji s místní armádou a teroristy vítězství i triumfu pevných nervů.
Autor:
Nakladatel: Cosmopolis
ISBN: 978-80-247-3402-6
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 64
Zařazení: literatura faktu Izrael. speciální jednotky (vojenství) protiteroristické operace Entebbe, operace, 1976 Entebbe (Uganda)
Mohlo by se vám také líbit..