Probiotics and Prebiotics in Animal Health and Food Safety
11
%
3738 Kč 4 191 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
This book discusses the role of probiotics and prebiotics in maintaining the health status of a broad range of animal groups used for food production. The book will benefit all professors, students, researchers and practitioners in academia and industry whose work involves biotechnology, veterinary sciences or food production.
Nakladatel: | Springer International Publishing AG |
ISBN: | 9783319719481 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 273 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
3 v 1: Matka roku 2022
Veronika Arichteva, Martina Pártlová, Nikol Štíbrová
-
Literatura pro 1. ročník SŠ - učebnice
Renata Bláhová
-
Aventura 3 - Španělština pro SŠ a JŠ-...
Brožová Kateřina, Peňaranda C. Ferrer
-
Betlém Josef Lada
Josef Lada
-
Dokážu to!
Louise L. Hay
-
Notes - Malý princ/Planet, nelinkovan...
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Literatura pro 1. ročník SŠ - set pro...
Renata Bláhová
-
One Line a Day
-
Inspirační vymalovánky Cesta k sobě, ...
Lucie Ernestová
-
Tajná zahrada - pastelkou proti stresu
Basfordová Johanna
-
Angličtina pro 3.ročník základní škol...
Marie Zahálková
-
Švýcarsko - průvodce
Jaroslav Kalivoda
-
Strategy in Airline Loyalty
De Boer, Evert R.
-
Rheumatology in Questions
Moutsopoulos, Haralampos M.; Zampeli, Evangelia; Vlachoyiannopoulos, Panayiotis G.
-
Clinical Cases in Cardiology
-
English for Presentations at Interna...
Adrian Wallwork