Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cesta na Východ

Cesta na Východ
24 %

249  Kč 328 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

"Profesor Baird Spalding a jeho vědečtí kolegové z Evropy a Ameriky v této knize objevují duchovní učení a praktiky Asie. Cesta osudu je vede od pouličních fakírů a věštců ke skutečným mistrům jógy, astrologie, léčitelství a jasnovidectví.
Přestože se jedná o popis událostí z přelomu 19. a 20. století, obsahuje duchovní pravdy, jež jsou stále vysoce aktuální a které řeší většina lidí, kteří se vydávají na takzvanou duchovní cestu.
Kniha patří k ezoterické klasice a my věříme, že bude stále poutavě čtena a že bude sloužit jako trvalá a cenná inspirace.

„Seznámil ses s řadou velkých lidí, kteří pro tebe představují moudrost Asie. Avšak chceš-li jít dále a potkat skutečné mistry, tvoje cesta bude úplně jiná. Nesmíš jen nezúčastněně pozorovat, dělat si poznámky a ‚objektivně zkoumat‘. Tato cesta musí být tvou vlastní zkušeností. Vědomosti, jež jsi nenabyl a neprožil, představují jenom povrchní znalosti. Cizí zkušenost ti nepomůže. Nazýváme to Cesta na Východ.“

Autor:
Nakladatel: EUGENIKA spol. s r.o.
ISBN: 978-80-8100-492-6
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 232
Mohlo by se vám také líbit..