Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Příběh buddhismu

Příběh buddhismu
15 %

191  Kč 225 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tento poutavý úvod do buddhismu od předního buddhologa Donalda S. Lopeze nabízí odborný a zároveň jasný pohled na buddhismus, jeho praktikování, učení a školy. Mísí se zde pronikavá analýza s poutavým vyprávěním příběhů. Lopez objasňuje společné rysy a rozdíly mezi hlavními tradicemi buddhismu, a zpřístupňuje je tak zajímavým způsobem čtenáři. Kniha se zaměřuje na současné praktikování buddhismu v životě a ukazuje, proč byl a zůstává tak přitažlivý po mnoho století a v tolika kulturách. Vysvětluje nám důležité pojmy jako dharma - zahrnující náboženskou praxi a meditační techniky - a sangha - společenství mnichů, mnišek a laiků, kteří následují Buddhovo učení. Na závěr se autor noří do smyslu osvícení jako cesty k realizaci našeho pravého já a osvobození se od utrpení. Kniha je doplněna doslovem, bohatým glosářem, rejstříkem a rozsáhlou bibliografií a je jako celek důkladným zprostředkováním pohledu na buddhistickou tradici.
Autor:
Nakladatel: Společnost pro odbornou liter.
ISBN: 978-80-87029-90-9
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 254
Zařazení: populárně-naučné publikace duchovní život učení buddhismu mnišský život náboženský život buddhismus a společnost náboženští zakladatelé dějiny buddhismu
Mohlo by se vám také líbit..