Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tváře skal

Tváře skal
26 %

96  Kč 129 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha, kterou právě držíte v ruce, patří do kategorie regionální literatury, ale svým zaměřením a obsahem přináší na skalní svět Teplických a Adršpašských skal zcela jiný pohled než všechny doposud známé publikace o této oblasti.
V knize Tváře skal jsou popsány životní osudy více než osmdesáti rytců a malířů, výtvarníků profesionálů i amatérů, které v posledních třech stoletích spojilo jedno jediné téma: zobrazit adršpašsko-teplické skalní scenerie.

Kniha nabízí bohatý obrazový doprovod, ze kterého si každý čtenář může udělat vlastní představu o době, výtvarném stylu a použitých technikách, se kterými jednotliví interpreti pracovali; přičemž mnohá výtvarná díla reprodukovaná v této knize jsou širší veřejnosti doposud neznámá a mnohá z nich jsou zde publikována poprvé. Nejeden z výtvarníků překvapí svým osobitým pohledem a výtvarným rukopisem, kterým vtiskl skále svoji individuální představu – výtvarnou tvář…
Autor:
Nakladatel: Pavel Mervart
ISBN: 9788074651496
Rok vydání: 2015
Jazyk : Čeština
Počet stran: 248
Mohlo by se vám také líbit..