Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 27.05
PPL Pondělí 27.05
Osobní odběr Úterý 28.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

MindFuck

MindFuck
14 %

268  Kč 313 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Mindfuck je to, co dennodenně děláme, když sami sebe myšlenkově sabotujeme: když si nedůvěřujeme, když fungujeme pro druhé, nebo když lpíme na práci a vztazích, které nám už dávno nevyhovují. Mindfuck nastává, když si nedovolíme žít lépe a opakovaně nevyužíváme vlastních možností. Tato kniha otvírá svět, který dosud nikdo takto neviděl a ani nelíčil: paralelní svět v naší hlavě, jenž rozhoduje o tom, co ze svého života skutečně uděláme. Autorka Petra Bocková se velmi úspěšně zabývá tréninkem mysli a velice důkladně studovala jev mentální sebesabotáže. Zve nás na virtuózní cestu naším myšlením a načrtává fascinující psychogram naší doby. Vede nás k pochopení, jak vznikají psychické blokády, proč je máme, co nám prozrazují o nás samých a jak je překonáme, abychom uvolnili svůj skutečný potenciál a ihned a trvale zlepšili vlastní život.
Autor:
Nakladatel: Pavel Dobrovský – BETA
ISBN: 978-80-7306-520-1
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 244
Zařazení: populárně-naučné publikace sebevýchova pozitivní myšlení sebepřijímání sebepojetí sebeřízení psychické bariéry
Mohlo by se vám také líbit..