Czech cuisine a modern approach
25
%
300 Kč 398 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům. Výsledkem je bohatě ilustrovaná publikace, která lahodí oku a uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Autor: | Eva Filipová |
Nakladatel: | Pragma |
ISBN: | 9788073491383 |
Jazyk : | Angličtina |
Počet stran: | 224 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Znovuobjevené recepty
Eva Filipová
-
Finanční matematika pro každého
Radová Jarmila a kolektiv
-
Jezte čokoládu a zhubněte
William Clower
-
Tajemství krátké hry
Phil Mickelson
-
Léčebna fak it - Profánní cesta k opr...
John C. Parkin
-
Religa - Životní příběh nejslavnějšíh...
Kortko Dariusz, Watola Judyta,
-
Štěstí - Nejkrásnější citáty
de Saint-Exupéry, Antoine
-
Leninův mozek
Tilman Spengler
-
10 rozhovorů, které musíte mít se svý...
Hawkes Tim
-
Život reportéra
Walter Cronkite
-
Síla krkavce a moudrost hada - Spirit...
Jones Noragh
-
Voyeur
Robbe-Grillet Alain
-
Nemůžete za to vy, ale on
Georgia Witkin
-
Místo abyste posílala 100 SMS můžete ...
Heinemann Ilka
-
Vzpouzejícího se a integrující mysl -...
Martin Roger
-
Actualizations - Nepředstírejte a buď...
Emery Stewart