Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Škola živé stravy - easy raw food

Škola živé stravy - easy raw food
15 %

212  Kč 250 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Škola živé stravy je pohledem do kuchyně syrové - živé stravy, jídla jsou upravována pouze ze syrových, tepelně neupravovaných surovin. Jsou cestou ke zdravému životnímu stylu, ke zdraví a vitalitě. Je to právě živá strava, kde jsou zachovány všechny důležité látky pro náš život, která nám umožňuje prožít život plnohodnotně a v tvůrčím naplnění.

Kniha je návodem, jak lze pomocí změny stravování ve zdraví žít, anebo jej zpětně nalézt. Čtenáři zde najdou recepty sladké i pikantní, které ukazují, jak může být nevaření nejen zdravé, ale i velmi chutné a zábavné.

Vitariánství není asketismem. Je pochopením a přijetím přírodních zákonů, zákonů Života. Vede nás k přemýšlení o stravě a o jejím významu pro zdraví. Vitariánství nás přivádí k vlastní podstatě Bytí, k našemu Já. Umožňuje nám vidět příčiny a souvislosti, které ovlivňují naše myšlení a jednání a tím naše zdraví. Pomáhá nám tak pochopit smysl života. K tomu dostáváme dar každého nového dne.
Autor:
Nakladatel: Agama
ISBN: 9788026011910
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 116
Zařazení: kuchařské recepty vegetariánská jídla syrová strava
Mohlo by se vám také líbit..