Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 27.05
PPL Pondělí 27.05
Osobní odběr Úterý 28.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Priority ředitele

Priority ředitele

58  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Priority ředitele poskytuje přímé, specifické, cenné a praktické rady a postřehy pro začínající vedoucí výkonné úředníky a generální ředitele nebo manažery, podpořené humornými a ironickými příběhy. Neil Giarratana vás vezme do úřadu generálního ředitele a ukáže nejvyšší ředitelské priority – dostat ty pravé… jinak!
Vše, co jste kdy o ředitelování potřebovali vědět

Autor výběrem témat mapuje klíčové oblasti, které musejí být zpracovány dobře a s inteligencí, a podrobně vysvětluje jak na to. Giarratanova kniha Priority ředitele je plná fascinujících, překvapujících a vždy relevantních informací, které autor popisuje na příkladech z více než třicetileté praxe. Dozvíte se, co potřebujete vědět o kritických oblastech zájmu nebo činnostech generálního ředitele. Ani jedna z nich by neměla znamenat rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem.
Rady pro řešení Vašeho problému

V knize naleznete cílené rady, které vám pomohou, např. konec rozdělující kancelářské politiky; rychlý vývoj nových produktů; předpověď zisku, aniž by byl idealistický; jak využívat morální zodpovědnost jako konkurenční výhodu; jak se vyvarovat temné strany hněvu; úspěšné provádění změn v podnikové kultuře či zavádění nových obchodních modelů.
Autor:
Nakladatel: Anag
ISBN: 9788072638970
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 224
Zařazení: populárně-naučné publikace řídící práce management vedoucí pracovníci manažerské dovednosti
Mohlo by se vám také líbit..