Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sám doma a hladový

Sám doma a hladový
23 %

308  Kč 399 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Stylově nafocená jídla v lehce rurálním stylu, celá kniha doplněná vtipnými ilustracemi. Jednoduché a rychlé recepty na zajímavé snídaně, svačiny, večeře a obědy “na druhý den“.
Milý kamaráde, spolu-samostrávníku, životní bojovníku!

Taky už máš dost věčných paštik, párků a chlebů se sejrem po večerech? Nebaví tě odbývat se pořád bagetama z benzínky nebo utopencema na stojáka někde v putyce? Moc dobře to znám... Čoveče, řeknu ti, proč si to neudělat trochu hezký? Proč se po celodenním díle v potu tváře neodměnit nějakou dobrotou? Ty si to zasloužíš! Že už se ti nechce večer vařit? Simtě, udělěj si z toho zábavu! Krásně si u toho pročistíš hlavu. Nalij si k tomu něco dobrýho, pusť si Country rádio, třeba si i u plotny trochu trsni! Nespěchej, pěkně si všechno pokrájej jako profík v televizi, ochutnávej, pěkně o sebe pečuj a uvidíš jakou z toho budeš mít radost. Pěkně si nandej zástěrku, pusť se do toho, a za chvíli si krásně pošmákneš. Tahle kniha tě, kamaráde, nenakrmí. Ale poskytne pár tipů co si uvařit, abys s tím netrávil mládí, nemusel shánět tajemný ingredience po všech čertech, nepřišel u toho na buben, ale prostě si třeba vymazlil něco kapku nápaditějšího než hemenex.
Autor:
Nakladatel: Došel karamel
ISBN: 9788090643468
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 192
Mohlo by se vám také líbit..