Lahodně bez lepku a laktózy
19
%
290 Kč 359 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Úspěšná autorka populárních knih zaměřených na miliony lidí, trpících potravinovými intolerancemi. Recepty v její kuchařské knize jsou moderní, mezinárodní a uspokojí i náročné jedlíky. Navíc splňují požadavky naší hektické doby - najdete tu jak recepty na pokrmy, které vyžadují delší přípravu, tak i na ty „bleskové“.
Autor: | Savill Antoinette |
Nakladatel: | Esence |
ISBN: | 978-80-7617-382-8 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 192 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Bez glutenu pszenicy i nabiału Kuchni...
Savill Antoinette
-
Learn to Cook Wheat, Gluten and Dair...
Savill Antoinette
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Běhání pro každého
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Zdravíčko, doktore!
Vladimír Mertlík
-
Jak jíst humra a další záhady správné...
Blomová Ashley
-
Rakovina prsu
Oellerich a kolektiv Heike
-
Vodka
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
52 projektů na městskou zahradu
Oftringová Bärbel
-
Naše malá princezna
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Chci spát
Griffey, Harriet
-
Umění přirozeného domova
Sullivan, Rebecca
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
Karolína Fourová
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Šití jako životní styl
Davídková Petra
-
Všechno nejlepší k narození dítěte
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau