Microbes in Food and Health
9
%
2827 Kč 3 111 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
This book gives an overview of the physiology, health, safety and functional aspects of microorganisms present in food and fermented foods. Further topics are fortified foods, the role of trace elements, and the preservation of food and extension of food shelf life by a variety of measures.
Nakladatel: | Springer International Publishing AG |
ISBN: | 9783319252759 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 362 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Mých prvních pět let Střípky z mého d...
Anne Geddes
-
Chlapeček
Elle Mendenhall
-
Maminko, vyprávěj o vaření
Monika Kopřivová
-
Příběhy včelích medvídků Čmelda
-
Náramek duhový - Srdíčka
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Magnetické divadlo Krtek
-
Jo-jo červené s Krtkem sedícím
-
Krtek a mašinka
-
Stůl s nářadím
-
Magnetická abeceda
-
Truck s autíčky
-
Stavebnice
-
Strategy in Airline Loyalty
De Boer, Evert R.
-
Rheumatology in Questions
Moutsopoulos, Haralampos M.; Zampeli, Evangelia; Vlachoyiannopoulos, Panayiotis G.
-
Clinical Cases in Cardiology
-
English for Presentations at Interna...
Adrian Wallwork