Proteomics in Foods
11
%
4005 Kč 4 491 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
The book covers the principles of proteomics and details applications to foods, such as quality issues related with post-mortem processes in animal foods, identification of proteins, and safety issues like food authenticity and detection of animal species.
Nakladatel: | Springer-Verlag New York Inc. |
ISBN: | 9781461456254 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 590 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Odmaturuj! ze společenských věd
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Hudební psychologie pro učitele
František Sedlák
-
Andragogický výzkum
Průcha Jan
-
Hospodářská politika
Igor Kotlán; Christiana Kliková
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Jak se dostat na vysokou Sociologie
Lenka Hlavicová
-
Přijímací zkoušky z práva na vysoké š...
Radovan Ryska
-
Handbook of Positive Behavior Support
-
Data Mining for Social Network Data
-
Handbook of Marriage and the Family
-
Biology of Depressive Disorders. Part A