Základy ekonomiky pro střední a vyšší hotelové školy
167 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice seznamuje studenty se základními ekonomickými pojmy, s mechanizmem fungování trhu, s podnikem a jeho funkcí, se způsoby vzniku a zániku jednotlivých právních forem podnikání. Pomáhá pochopit podnikové činnosti a smysl podnikání, pojmy náklady, výnosy, výsledek hospodaření a začlenění podniku do systému národního hospodářství. Učebnice obsahuje řadu schémat a příkladů, včetně řešených, a za každým tematickým celkem jsou kontrolní otázky a úkoly.
| Autor: | Jana Kočí; Lenka Šamšová |
| Nakladatel: | Fortuna |
| ISBN: | 978-80-7373-059-8 |
| Rok vydání: | 2009 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 144 |
| Zařazení: | učebnice středních škol • podniková ekonomika |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Písemná a elektronická komunikace 3
Jiří Kroužek
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Přijímací zkoušky z dějepisu na vysok...
Zdeněk Veselý
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Účetnictví pro střední a vyšší odborn...
Irena Králová
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Přijímací zkoušky z práva na vysoké š...
Radovan Ryska
-
Zbožíznalství II.
Karel Cvrček
-
Veselá abeceda
Kolektiv Autorů
-
Psychologie pro SŠ
Zdeněk Helus
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Hospodářský zeměpis 2
-
Přehled učiva k maturitní zkoušce z e...
Karel Biňovec
-
Základy finanční angličtiny
Dušková Libuše a kolektiv
-
Základy státoprávní teorie, ekonomie ...
Bohuslav Eichler
