Japonská kuchyně
16
%
418 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset.
Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
Autor: | Anderson, Tim |
Nakladatel: | Esence |
ISBN: | -7168 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vegan JapanEasy
Anderson, Tim
-
JAPAN EASY VEGAN
Anderson, Tim
-
Japaneasy
Anderson, Tim
-
JapanEasy
Anderson, Tim
-
Your Home Izakaya
Anderson, Tim
-
Nanban
Anderson, Tim
-
Komiksový náčrtník
Petr Kopl
-
Bezpodmínečné rodičovství
Alfie Kohn
-
Co mi řekl táta
Desbordes Astrid
-
Atomové návyky – Jak si budovat dobré...
Clear, James
-
40 je neuvěřitelně napínavá
neuveden
-
60 je vážně opojná
neuveden
-
Šití jako životní styl
Davídková Petra
-
Hodně štěstí!
neuveden
-
Vystup z řady
neuveden
-
Vyškrabávací obrázky: Čarokrásné víly
neuveden