Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Znovuobjevení symbolu u Louise-Marie Chauveta

Znovuobjevení symbolu u Louise-Marie Chauveta
7 %

83  Kč 89 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha představuje, analyzuje a kriticky hodnotí pojetí symbolu u současného francouzského teologa Louise-Marie Chauveta, který významným způsobem ovlivnil západní, zejména katolickou teologii svátostí, ale v českém prostředí je téměř neznámý. Chauvetova rehabilitace symbolického vidění skutečnosti s sebou přináší možnost vypovídat o Boží přítomnosti neideologickým způsobem a navrací zpět do teologie pozitivní hodnocení těla a tělesnosti. Kniha představuje, analyzuje a kriticky hodnotí pojetí symbolu u současného francouzského teologa Louise-Marie Chauveta, který významným způsobem ovlivnil západní, zejména katolickou teologii svátostí, ale v českém prostředí je téměř neznámý. Chauvetova rehabilitace symbolického vidění skutečnosti s sebou přináší možnost vypovídat o Boží přítomnosti neideologickým způsobem a navrací zpět do teologie pozitivní hodnocení těla a tělesnosti.
Autor:
Nakladatel: Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK)
ISBN: 978-80-7325-229-8
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 328
Zařazení: 20.-21. stol. monografie 20. stol. 21. stol. symboly křesťanská teologie teologie a filozofie interpretace (filozofie) 21. století Chauvet, Louis-Marie, sakramentální teologie
Mohlo by se vám také líbit..