Culinaria Čína
513 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha je objevitelskou výpravou za tajemstvími čínské kuchyně. Autorky i fotografové nahlížejí kuchařům přes rameno na nočních trzích čínských metropolí i v jejich domovech, uvádějí čtenáře do světa restaurací různých cenových kategorií a nabízejí možnost napodobit známá i méně známá čínská jídla doma. Publikace se zabývá nejdůležitějšími a nejznámějšími regionálními kuchyněmi země: od jihu Číny, „tavicího kotlíku" kulinářské kultury, přes bohaté pobřežní provincie a lahůdky pekingské palácové kuchyně až k odlehlým severním provinciím. Není to pouhá kuchařka - přináší množství vysvětlujících údajů i překvapivých skutečností z kulinářské historie i přítomnosti Číny.
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-451-6 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 486 |
Zařazení: | populárně-naučné publikace • kuchařské recepty • gastronomie • čínská jídla • zvyky a obyčeje |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Y Bible
Georg von Lengerke
-
Labyrint světa a ráj srdce
Jan Amos Komenský
-
Velká kniha půstu
Rüdiger Dahlke
-
Bible do nepohody
-
Hlubina bezpečnosti
Jan Amos Komenský
-
První svaté přijímání
Houkal, Jan
-
Tváří v tvář Zemi
Marek Orko Vácha
-
Láska - cesta ke zdraví i k Bohu
Miroslav Hrabica
-
Tančící skály
Marek Orko Vácha
-
Evangelium podle Matouše 1
Jiří Mrázek
-
ABC Biblický atlas
Nick Page
-
Die Bibel, nach Martin Luther, Standa...
-
Mým marodům
Jan Hnízdil
-
The tales of beedle the bard
J. K. Rowling
-
Chlapeček
Elle Mendenhall
-
Holčička
Elle Mendenhall