Jaro
20
%
318 Kč 399 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka JAROČasopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd.Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o 'moderní lidový kalendář se super recepty'.Vařit podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchaři v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začít i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně!
Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87575-49-9 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | pevná |
Počet stran: | 164 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Lada
-
Pražská domovní znamení vyprávějí
Alena Wagnerová
-
Výtvarné umění Zeměplochy
Terry Pratchett; Paul Kidby
-
Slovník biblické ikonografie
Jan Royt
-
Jan Knap
Radek Wohlmuth
-
To je M. Sasek
Martin Salisbury
-
Brána nebes
Jiří Janák
-
Made in Japan - Eseje o japonské vizu...
neuveden
-
Základy malování akvarelem - Akvarel ...
Jana Petrásková
-
The Lord of The Rings Sketchbook
Lee, Alan
-
Wall and Piece by Banksy
Istasse, Manon
-
My tři králové jdeme k Vám
-
Bez masa
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso