63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
20
%
295 Kč 369 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
BOOKAZINE - UČÍME SE OD MISTRATy nejzajímavější recepty, které pro Apetit připravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.Uvnitř najdete:- neotřelé recepty od polévek po dezerty- do detailů popsané návody- postupové fotky- tipy a fígle odkoukané od profíkůKniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty.Obsahuje recepty na klasiku, jako je třeba španělský ptáček nebo koprovka, ale i exotiku (polévku pho, gruzínské khinkali atd.).S podrobným návodem od šéfkuchařů si troufnete i na takové majstrštyky, jako je kuřecí roláda, italská porchetta nebo domácí ravioly.
| Autor: | neuveden |
| Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
| ISBN: | 978-80-87575-50-5 |
| Rok vydání: | 2016 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kronika 5
neuveden
-
Thajsko - ostrovy a pláže - Lonely Pl...
neuveden
-
Loupežníci, třeste se! - Hra
neuveden
-
Moje první kniha - Traktory
neuveden
-
Podívej se do svého těla
neuveden
-
Cestujeme do pohádek - hra
neuveden
-
Taková byla 90. léta - Obrazy z posle...
neuveden
-
Dobré jídlo připravené jednoduše zdra...
neuveden
-
Hudební výchova - učebnice pro 6. a 7...
neuveden
-
Album naší holčičky
neuveden
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
neuveden
-
Album našeho chlapečka
neuveden
-
Bez masa
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit
-
Jaro
