Jak nakupovat a zpracovávat maso
293 Kč 369 Kč
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87575-39-0 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 180 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • masitá jídla • kuchařství • maso |
-
Project Fourth Edition 2 Pracovní seš...
Hutchinson, T.; Hardy-Gould, J.; Trnová,
-
Testy 2018 z českého jazyka pro žáky ...
-
Sbírka úloh z matematiky pro 4. a 5. ...
Michaela Kaslová
-
Raduga po novomu 1
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Project Fourth Edition 3 Pracovní seš...
Hutchinson, T.; Hardy-Gould, J.; Trnová,
-
Školní atlas dnešního Česka
-
Raduga po-novomu 2 - pracovní sešit
-
Matematikou krok za krokem k přijímac...
Petr Husar
-
Raduga po novomu 1
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Český jazyk
Jiří Melichar
-
Svět okolo nás, Prvouka pro 2. ročník ZŠ
Hana Rezutková; Marie Tichá
-
Cvičení z pravopisu pro větší školáky
Vlastimil Styblík
-
Přehled matematiky pro ZŠ - 2. vydání
Jiří Kupka
-
Bez masa
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit