Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Volá Londýn

Volá Londýn
70 %

105  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Volá Londýn je autentickým dokumentem o českém a slovenském vysílání BBC, které začalo za druhé světové války a skončilo teprve nedávno v novém miléniu. Historici mu doposud nevěnovali pozornost, proto je tato česká a slovenská publikace jedním z důležitých kroků za poznáním společných dějin. Autoři se dotýkají klíčových dějinných událostí nejen skrze svou novinářskou profesi, ale i poutavé životní příběhy. Redakční politika BBC viděná zevnitř korporace se nepřímo dotýká jak otázky po historickém významu rozhlasového vysílání, tak politického vztahu Čechů a Slováků. Přiložené CD má vysokou dokumentární hodnotu. Hovoří na něm členové exilové vlády, prezident Edvard Beneš a obsahuje i zásadní pořady z pozdějšího období.
Autor:
Nakladatel: Ottovo nakladatelství s.r.o.
ISBN: 978-80-7451-318-3
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 352
Zařazení: 20.-21. stol. vzpomínky literatura faktu 20. stol. Londýn (Anglie) rozhovory rozhlasové vysílání rozhlasové zpravodajství zahraniční vysílání exilové vysílání rozhlasová publicistika rozhlasoví redaktoři
Mohlo by se vám také líbit..