Velká kniha o grilování
61
%
115 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Najdete zde vše, co byste měli znát či ovládat ještě dříve, než jednoho teplého letního večera vytáhnete z garáže gril a pustíte se do kulinářských kouzel na žhavém uhlí. Publikace nabízí kromě bezpočtu receptů na grilování masa, drůbeže, ryb, plodů moře a zeleniny také přehled koření pro grilování, postup přípravy marinád a triky, jak vylepšit celkový výsledek vaší letní večeře.
| Autor: | Eric Treuille |
| Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
| ISBN: | 80-7181-840-2 |
| Rok vydání: | 2003 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 168 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Barrandov III
Pavel Maurer
-
Řez ovocných stromů
Heidrun Holzförster
-
Kája Mařík 1
Felix Háj
-
Nejkrásnější pohádky
Josef Quis
-
Česko Ottův historický atlas
-
Pes a jeho řeč
Gwen Bailey
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Kája Mařík 2
Felix Háj
-
Ottův průvodce na cesty Italština
-
Pohádky a pověsti
Božena Němcová; Milada Marešová
-
Reportáž, psaná na oprátce
Julius Fučík
-
Kája Mařík 3
Felix Háj
