Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě
39
%
183 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte stresu, používá se méně tuku a pokrm má výraznější chuť. Nic nechutná tak skvěle jako horké a ještě syčící jídlo podávané rovnou z grilu.
Autor: | Birgit Erath; Eric Treuillé |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství s.r.o. |
ISBN: | 80-7360-648-8 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 168 |
Zařazení: | kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Guláše
Tibor Kramár
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
-
Matematické, fyzikální a chemické tab...
Radek Chajda
-
Ottova velká kniha Předškolák
Marie Tetourová
-
Protektorát Čechy a Morava 1939–1942
Jan Boris Uhlíř
-
Ottova encyklopedie Zvířata
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Barrandov III
Pavel Maurer
-
Řez ovocných stromů
Heidrun Holzförster
-
Kája Mařík 1
Felix Háj
-
Ptáci