Příprava červených vín
17
%
620 Kč 744 Kč
Odesíláme do 3 až 5 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Vyšla další ze série knih o vinohradnictví a vinařství od Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. s názvem Příprava červených vín. Navazuje tak na v minulém roce vydanou Přípravu bílých vín. Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Příprava červených vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení červeného vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy červených tichých suchých vín a samostatně se zabývá víny zrajícími v dřevěných sudech.
Nakladatel: | Vinselekt Michlovský, a.s. |
ISBN: | 978-80-905319-5-6 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | pevná |
Počet stran: | 329 |
Zařazení: | monografie • červená vína • výroba vína |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinko...
Siegrid Hirsch
-
Chateau Mouton Rothschild
Frenzel, Ralf
-
Mělnické přípitky po 100 letech - Vin...
Tůma Jaromír
-
Craft Beer
-
Liquid Intelligence
Arnold, Dave
-
Cocktails Classics
Adam, Helmut
-
Riesling - Robert Weil
-
Whisky
-
Marchesi Antinori
Frenzel, Ralf
-
Kleines Wörterbuch der Weinsprache
Althaus, Hans P.
-
Reiner Wein
Hertlein, Thomas
-
Frisch gepresste Säfte
Pyter, Diana
-
Technologie šampaňského
Miloš Michlovský
-
Šlechtění révy vinné
Miloš Michlovský