Káva a kávové speciality
57
%
56 Kč 129 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Původ, historie a kultura pěstování, přípravy a konzumace kávy.Vliv povzbuzujících složek na zdraví a kondici.Správný výběr a zásady domácí přípravy kávy.Teplé i studené nápoje z kávy, kombinace kávy s mlékem, čokoládou, medem, alkoholem, bylinami a kořením. Reprezentační výběr vyzkoušených předpisů z celého světa.Recepty na drobné pečivo, cukroví a jiné cukrářské lahůdky vhodné pro kávové dýchánky.
| Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
| ISBN: | 80-7360-452-3 |
| Rok vydání: | 2008 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 96 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky • nápoje • káva • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Výcvik psů loveckých plemen
-
Myslivecká zoologie
Jaroslav Červený
-
Lechtivé příběhy
Vojtěch Škaloud
-
Ptáci našich lesů a zahrad
Hannu Jännes
-
Zvířata v lese
Anděra, Miloš
-
Lesní ptáci
Hrabák, Rudolf
-
Historie českého puškařství a zdroje ...
Jiří Hanák
-
Posedy
Anton Schmid
-
Bílá daněla
Aleš Dostál
-
Proti únavě a stresu
Mihulová Marie
-
Království zeleného ticha
Václav Beran
-
Lovy s kamerou
Jiří Siegelbauer
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
