Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Úvod do dramaterapie

Úvod do dramaterapie
16 %

235  Kč 280 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Dramaterapie je v současnosti uznávaný obor s širokým využitím při práci s nejrůznějšími skupinami. V této knize představuje Sue Jenningsová dramaterapeutický přístup „léčebného divadla“ a popisuje, jakým způsobem je divadlo neoddělitelnou součástí naší kulturní zkušenosti, a jaké prostředky poskytuje při setkání s netvorem v srdci labyrintu.
V konfrontaci s psychologickým a psychoterapeutickým pohledem, čtenáře pomocí základů dramaterapie přesvědčuje, že dramatický vývoj jedince je primárním procesem vývoje, formujícím pod vlivem kultury člověka od jeho početí. Zastává názor, že pomocí dramatu a divadla, stejně jako průzkumem vlastní „dramatické“ minulosti, se otevírá nová cesta k sebepoznání a k sebenaplnění, jakožto životaschopná alternativa k zaběhnuté praxi.
Vedle mnoha příkladů kniha rovněž obsahuje cvičení a dotazníky použitelné v praxi se studenty nebo pro sebepoznání, které osvětlují vztah mezi divadlem, léčbou a teoretickými základy dramaterapie.
Autor:
Nakladatel: Jalna
ISBN: 9788026067832
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 144
Zařazení: příručky dramaterapie
Mohlo by se vám také líbit..