Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 19.04
PPL Pátek 19.04
Osobní odběr Pondělí 22.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Krajské volby 2012

Krajské volby 2012
23 %

247  Kč 322 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Krajské volby v roce 2012 dozajista neznamenaly takový zvrat jako volby do Poslanecké sněmovny v roce 2010 nebo 2013. Na druhou stranu nebyly ani nudnými, nezajímavými volbami, po nichž by vše běželo dál ve svých kolejích. Nahlíženo teorií voleb druhého řádu jsme měli možnost ověřovat, zda jsou vládní strany voliči trestány a opozice odměňována či jaká témata budou volbám dominovat – zda nepatřičně, zato lákavě celostátní, nebo patřičně, ale nudně krajská. Tato a celá řada dalších témat mohou být uchopena řadou způsobů. Předkládaná kniha jde cestou snahy o komplexní a hluboké pochopení příčin a důsledků. Setkávají se v ní osvědčené i inovativní přístupy, stejně jako osvědčení i začínající politologičtí autoři, což je její nezanedbatelnou výhodou.

Struktura knihy odpovídá logice volebního procesu. Sledovány proto jsou struktury kandidátních listin, stranické financování, témata předvolebních kampaní a programů stran, výsledky voleb v kontextu jednotlivých krajských volebních arén a jednotlivých stran, volební geografie krajských voleb ve srovnání s volbami předchozími, preferenční hlasy pro jednotlivé kandidáty a jejich podmíněnosti, přesuny voličů mezi lety 2010 a 2012 a krajské exekutivní koalice.

Autor:
Nakladatel: Masarykova univerzita v Brně
ISBN: 978-80-210-6641-0
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 262
Mohlo by se vám také líbit..