Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 28.05
PPL Úterý 28.05
Osobní odběr Středa 29.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Minecraft – pod vodou!

Minecraft – pod vodou!
24 %

90  Kč 119 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Připravte se na úchvatné podvodní dobrodružství. Oceán čeká!

\n

Dámy a pánové, kluci a holky, potápěči, surfaři, námořníci i vodníci. Zdravíme všechny příznivce Minecraftu, kteří mají současně pozitivní vztah k vodě. Což jsou, jak předpokládám, úplně všechny živé bytosti, protože bez vody by, jak známo, nikdo z nás nepřežil. Toto číslo Minecraft speciálu se ovšem nebude zabývat pitným režimem. Na vodu se zaměříme z pohledu Minecraftu a ukážeme vám, kolik úžasné legrace vás čeká pod vodou i na její hladině. Tak naskočte na vysokou vlnu, která se sem právě blíží, a pusťte se do čtení. Kromě informací o novém „Aquatic“ updatu si postavíme velkou loď, podvodní město a zažijeme také jedno úžasné „mokré“ dobrodružství.

\n

Speciální vydání magazínu SCORE věnované výhradně populárnímu hernímu hitu Minecraft Na 98. stranách najdeš kompletního průvodce světem Minecraftu se stovkami rad, tipů a triků pro začátečníky i pokročilé, dále zajímavé rozhovory, témata a nezbytné zpravodajství To vše od zkušených autorů SCORE i specialistů na Minecraft.

\n

Součástí časopisu jsou 2 super dárky – velký dvoustranný plakát a 4 sběratelské kartičky.

Autor:
Nakladatel: Omega Publishing Group
ISBN: 9772570999008
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 98
Mohlo by se vám také líbit..