Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Minecraft 1 – Kostky a kostičky!

Minecraft 1 – Kostky a kostičky!
32 %

135  Kč 199 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Průvodce světem Minecraft. SCORE speciál.

\n

Ve SCORE sledujeme každý měsíc desítky nových her a naší pozornosti neunikl ani Minecraft. Popravdě, zpočátku jsme to úplně neprožívali, ale postupem času jsme mu přišli na chuť a počet hodin, které jsme ve hře strávili, jde do tisíců. A když jsme viděli, kolik příznivců hra má i u nás a jak neustále přibývají další, napadlo nás, že by to možná stálo za speciální vydání. Že spousta lidí potřebuje poradit. Že si ráda přečte profi tipy nebo naopak rady pro začátečníky. Nebo prostě něco zajímavého i Minecraftu.

\n

Speciální vydání magazínu SCORE věnované výhradně populárnímu hernímu hitu Minecraft. Na 148 stranách najdete kompletního průvodce světem Minecraftu se stovkami rad, tipů a triků pro začátečníky i pokročilé, dále zajímavé rozhovory, témata a nezbytné zpravodajství. To vše od zkušených autorů SCORE i specialistů na Minecraft. U časopisu je přiložen i velký dvoustranný plakát a samolepky. Z obsahu:
\nHololens. Vstupte do Minecraftu. \nÚžasné stavby. Postavte si vysněný dům. \nLego Minecraft. Rozhovor s designerem. \nÚZvládněte základy. Rady do začátku hraní.

Autor:
Nakladatel: Omega Publishing Group
ISBN: 9-771473-968517
Rok vydání: 2015
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná (časopis)
Počet stran: 148
Mohlo by se vám také líbit..