Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 19.04
PPL Pátek 19.04
Osobní odběr Pondělí 22.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Minecraft 5 – Strašidelný speciál

Minecraft 5  – Strašidelný speciál
25 %

149  Kč 199 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

V tomto pátém čísle najdete i tipy na kapesní verzi, spoustu shaderů, epické elfí dobrodružství a samozřejmě množství tipů, rad a návodů, které vám poradí, jak si lépe užít svět Micrecraftu. Jo, a kdyby vám to nestačilo, podařilo se nám udělat rozhovor s producentem Minecraftu Rogerem Carpenterem. Ten nám prozradil, co se děje kolem Minecraftu v posledních měsících.

\n

Speciální vydání magazínu SCORE věnované výhradně populárnímu hernímu hitu Minecraft. Na 148 stranách najdete kompletního průvodce světem Minecraftu se stovkami rad, tipů a triků pro začátečníky i pokročilé, dále zajímavé rozhovory, témata a nezbytné zpravodajství. To vše od zkušených autorů SCORE i specialistů na Minecraft. U časopisu je přiložen i velký dvoustranný plakát a samolepky. Z obsahu:
\nLedový palác. Postavte zamrzlé sídlo krále. \nUžitečné tipy. Abyste měli zlaté ručičky. \nDěsivé mody. 31 způsobů, jak změnit hru. \nVelká nádhera. Udělejte si Minecraft hezčí.

Autor:
Nakladatel: Omega Publishing Group
ISBN: 9-771473-968821
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná (časopis)
Počet stran: 148
Mohlo by se vám také líbit..