Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Minecraft 8 – SUPER HRDINOVÉ

Minecraft 8 – SUPER HRDINOVÉ
25 %

149  Kč 199 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Tipy, rady, strategie, triky. Stovky rad pro začátečníky i pokročilé.

\n

Jaký je váš oblíbený superhrdina? A nebo, když už jsme u toho, jaký je váš oblíbený superpadouch? Je to Superman nebo Spider-Man? Hulk nebo možná Hawkeye? Iron Man, případně Wonder Woman? Nebo by to mohl být Joker, Loki nebo Scarecrow. Ať je to kdokoliv, můžete si s nimi zahrát dokonce i v Minecraftu a nechat je tam zachránit (nebo zničit) jakýkoliv z vašich světů.

\n

Speciální vydání magazínu SCORE věnované výhradně populárnímu hernímu hitu Minecraft. Na 148 stranách najdete kompletního průvodce světem Minecraftu se stovkami rad, tipů a triků pro začátečníky i pokročilé, dále zajímavé rozhovory, témata a nezbytné zpravodajství. To vše od zkušených autorů SCORE i specialistů na Minecraft. U časopisu je přiložen i plakát a sběratelské kartičky.

\n

To vše od zkušených autorů SCORE i specialistů na Minecraft. Z obsahu:
\nPerníková chajda. Kdopak nám tu loupe bloky? \nPohádkový hrad. Postavte si obrovský hrad. \nVěž superhrdinů. Tady je doma Superman. \nTakhle tedy ne! Nejhorší způsoby jak umřít.

Autor:
Nakladatel: Omega Publishing Group
ISBN: 9-771473-968814
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná (časopis)
Počet stran: 148
Mohlo by se vám také líbit..