Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Minecraft 4 – Minecraft od A do Z

Minecraft 4  – Minecraft od A do Z
26 %

147  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Čtvrté číslo Minecraft speciálu se nese ve znamení ... no, věřte nebone, je to hlavně Minecraft. Zase vás čeká ta pořádná nálož rad, tipů a návodů a znovu jsme pro vás vybrali zajímavé mody, skiny nebo shadery, kterými svou hru můžete vylepšit. A taky pro pořádek opět připomínáme všechno nejdůležitější o tomhle fenoménu v článku, který jsme stylově nazvali Minecraft od A do Z. Ale přesto tu jsou dvě zajímavá témata, která stojí za doporučení. Pokémon a virtuální realita.

\n

Speciální vydání magazínu SCORE věnované výhradně populárnímu hernímu hitu Minecraft. Na 148 stranách najdete kompletního průvodce světem Minecraftu se stovkami rad, tipů a triků pro začátečníky i pokročilé, dále zajímavé rozhovory, témata a nezbytné zpravodajství. To vše od zkušených autorů SCORE i specialistů na Minecraft. U časopisu je přiložen i velký dvoustranný plakát a samolepky. Z obsahu:
\nJe to zázrak. Udělejte si Minecraft hezčí! \nPokémon. Chyťte je všechny. V Minecraftu! \nPříkazové bloky. Zjistěte, jak na ně! \nStavební horečka. Hrad, zahrada, řeka. A víc!

Autor:
Nakladatel: Omega Publishing Group
ISBN: 9-771473-968920
Rok vydání: 2016
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná (časopis)
Počet stran: 148
Mohlo by se vám také líbit..