Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár (slovensky)

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár
21 %

668  Kč 841 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-382-3
Rok vydání: 2015
Jazyk : Slovenština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 136
Mohlo by se vám také líbit..