Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár (slovensky)

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

619  Kč 622 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-384-7
Rok vydání: 2015
Jazyk : Slovenština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 136
Mohlo by se vám také líbit..