Cassava Production Guidelines for Food Security and Adaptation to Climate Change in Asia and Africa
519 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
This publication is intended to assist Member States in enhancing their cassava production. It provides information on the best farm management practices and the role of nuclear and isotopic techniques to better understand nutrient nitrogen (N) uptake.
| Nakladatel: | IAEA |
| ISBN: | 9789201017185 |
| Rok vydání: | 2018 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Paperback / softback |
| Počet stran: | 76 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme pro kojence a batolata
Annabel Karmel
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Kuchařka pro nejmenší
Ivana Tremlová
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Pečeme a zdobíme dorty - Jak na to
Deaconová Carol
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová
-
Celoroční plánovací kuchařka
Kamila Procházková
-
Naše hustý kaše
David Borozidis, Jana a Emílie Borozidu
-
Radčina kuchařka bez lepku
Radka Vrzalová
-
Criticality safety in the handling o...
International Atomic Energy Agency
-
Milestones in the Development of a N...
IAEA
-
Developing Cost Estimates for Enviro...
International Atomic Energy Agency
-
Considerations for Environmental Impa...
IAEA
