Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Básničky a písničky pro naše malé zajíčky

Básničky a písničky pro naše malé zajíčky
11 %

169  Kč 190 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Jednou ze základních kompetencí stanovenou RVP pro předškolní vzdělávání je komunikativní kompetence, kdy dítě ukončující předškolní vzdělávání ovládá řeč. Zařazováním básniček a písniček, které patří do vzdělávací oblasti Dítě a jeho psychika, napomáháme rozvoji řečových a jazykových dovedností receptivních i produktivních. Publikace, kterou právě držíte v rukou, se snaží tuto významnou součást výchovy a vzdělávání zprostředkovat dětem s problémy v oblasti porozumění řeči, především dětem s poruchou autistického spektra a dětem s vývojovou dysfázií. Dnes se ve větší míře ve třídách vyskytují děti pocházející z jiného kulturního prostředí, je tedy vhodné používat vizualizované básničky či říkanky i v běžné třídě.

Součástí kompletu je sešitová metodická příručka s praktickými návody, jak s dětmi v hodině pracovat a sada volných listů s kreslenými ilustracemi k jednotlivým písničkám.
Autor:
Nakladatel: Pasparta
ISBN: 9788090557697
Jazyk : Čeština
Zařazení: předškolní výchova psychologie dítěte metodické příručky dětské písně pracovní listy vizuální vnímání děti s autismem dětská poezie
Mohlo by se vám také líbit..